Ontdek het geheim van succesvolle coaches


Haal meer plezier, vertrouwen en resultaat uit je coaching 

Laat je ook zoveel kansen liggen?

Sportprestaties worden voor zeker de helft bepaald door mentale factoren, zoals motivatie, zelfvertrouwen, concentratie, presteren onder druk en mindset. Trainers die weten hoe ze hun sporters mentaal sterker kunnen maken, zijn succesvoller.

Wil je graag meer vat op de mentale vaardigheden van jouw sporters? En wil je graag tools in handen, die jou helpen om hun mentale vaardigheden te ontwikkelen tijdens je technische, tactische en fysieke trainingen? Volg dan één van de online sportpsychologie trainingen voor coaches!

Free download from pxhere.com

Wat anderen zeggen...

"Ontzettend praktisch omdat je de opdrachten eerst op jezelf betrekt en vervolgens met je sporters uitvoert. Ik heb meer over mezelf geleerd, mijn sporters hebben veel geleerd en ik doe nu een aantal dingen echt anders in mijn coaching" (Voetbaltrainer, 41 jaar)

"Ik heb in heel korte tijd inzicht vergaard in het fenomeen sportpsychologie. Niemand heeft tijd, dus dit is wel een aantrekkelijke manier om je snel bij te spijkeren. Mijn rugzak met kennis is verder gevuld, belangrijk wanneer je jezelf als trainer/coach verder wilt ontwikkelen" (Voetbaltrainer).

Ontdek hoe jij je kunt ontwikkelen!

Foto door form PxHere

BASISTRAINING SPORTPSYCHOLOGIE

Wat is sportpsychologie nu precies? En hoe kan je kennis en inzichten uit de sportpsychologie gebruiken om jouw trainingen en coaching nóg leuker en effectiever te maken?

In deze online basistraining sportpsychologie leer je over de mentale prestatiebepalende factoren motivatiezelfvertrouwenspanningconcentratie en zelfregulatie. Met behulp van de laatste inzichten uit de sportpsychologie krijg je meer inzicht in jouw sporters, én in jezelf als trainer/coach.

Deze basistraining vormt een mooie basis voor de vervolgtrainingen over motivatie en zelfvertrouwen.

Wacht niet langer en meld je aan!

 • Online: je volgt de modules waar en wanneer jij wilt
 • De training bestaat uit 7 modules
 • Evidence-based en praktisch
 • Starten op elk gewenst moment
 • Feedback op gemaakte opdrachten naar je behoefte
 • Je ontvangt na afloop een certificaat

Investering: €145,- 

* Nederlands Handbal Verbond kent 2 licentiepunten toe aan deze training.

Gratis adviesgesprek?

neem contact op!

of vul onderstaand formulier in

  copyright Marjolein Torenbeek Sportpsychologie - privacyverklaring

  Sportpsychologie

  Sportpsycholoog