Maak van je team een (h)echt team

Wordt jouw team vanzelf een team?

Een verzameling individuen, ieder met hun eigen kwaliteiten, vormt niet vanzelf een team. En als het wel gebeurt, dan gaat daar veel tijd overheen. In de sport is daar geen tijd voor, tegen die tijd is het seizoen voorbij.


Aanbod

Presteert jouw team niet naar verwachting? Hebben je sporters voldoende kwaliteiten in huis, maar 'het' komt er maar niet uit? Verloopt de samenwerking stroperig en merk je onderlinge irritaties en frustraties? Ik help je team beter samen te werken, beter te communiceren en elkaar 'accountable' te houden. Met als resultaat: meer plezier en betere teamprestaties. 

Wil je ook beter presterend team?

Wat anderen zeggen

Luistert aandachtig, denkt actief mee maar triggert je om zelf tot oplossingen te komen. Marjolein is een prettige gesprekspartner en probeert theorie en praktijkvoorbeelden met elkaar te verbinden (Voetbalcoach)

"Met verrassende en luchtige oefeningen leerden we elkaar beter kennen, beter met elkaar communiceren en samenwerken. De spanning is uit de lucht. We hebben er als team veel aan gehad (Basketballer)

Ik heb Marjolein leren kennen niet alleen als een expert op het gebied van Sport Psychologie, maar als een coach, begeleider, facilitator die echt houdt van mensen en hun helpt zich zelf te ontwikkelen. Marjolein is als geen ander in staat om de prachtige lessen die je kunt leren in de sport (zowel in individueel presteren als in teams) van complex naar eenvoudig toepasbaar te brengen. Ook in andere situaties waar performance belangrijk is. Het is een plezier om met haar bescheidenheid, aardigheid en vooral expertise te werken. Heel veel van geleerd. Vakvrouw! (Coach)


Ontwikkel het aanpassingsvermogen van je team
Ik schreef een praktisch boek voor trainers-coaches in de sport, en voor leidinggevenden in het bedrijfsleven, waarmee je in vier stappen het aanpassingsvermogen van je team ontwikkelt. Hierdoor leert het team adequaat te reageren op (onverwacht) veranderende situaties.

Gratis adviesgesprek?

neem contact op!

of vul onderstaand formulier in

    copyright Marjolein Torenbeek Sportpsychologie - privacyverklaring

    Sportpsychologie

    Sportpsycholoog