Meer plezier in je sport, betere prestaties

Haal jij alles eruit wat er in zit?

Je besteedt veel tijd en energie aan je sport. Je weet wat je kunt. Tegelijk, hoe verder je komt in je sport, hoe moeilijker het wordt om elke dag beter te worden en je niveau vast te houden. Verwachtingen (van jezelf en van anderen) ten aanzien van je prestaties nemen toe. Mentale vaardigheden worden steeds meer doorslaggevend in de resultaten die je behaalt.

Ik help je te leren omgaan met (wedstrijd)spanning en grip te krijgen op zelfvertrouwen, concentratie en motivatie. Zo kom je (nog) beter in je vel te komen en beter te presteren op belangrijke momenten.

Heb jij last van prestatiedruk? Komt er niet uit wat er in zit? 

Wat anderen zeggen

"Het is het helemaal waard geweest. Ik heb geleerd om in lastige situaties op de judomat even de rust te pakken om tot mezelf te komen. Ik heb enorme vorderingen gemaakt. Het mooiste aan dit traject vond ik de betrokkenheid die je toonde. Ook de afwisseling aan speelse werkvomen vond ik echt een pluspunt" (Judoka, 26 jaar)

"Ik vind dat SpotlightPROFILE goed inzicht geeft in jezelf. Je sterke en zwakke punten komen naar voren, en Marjolein geeft je ook tips hoe je daarmee om kan gaan en die kun je gebruiken. Dit maakt het overzichtelijk en doelgericht" (Basketbalster, 19 jaar)


Gratis adviesgesprek?

neem contact op!

of vul onderstaand formulier in

    copyright Marjolein Torenbeek Sportpsychologie - privacyverklaring

    Sportpsychologie

    Sportpsycholoog